Logo
Logo

kevin rossel

biografi

Fra gokart til biler

Som så mange andre racerkørere startede Kevin Rossel sin karriere i gokart, men efter skiftet til større biler har han vist, at evnerne rækker til meget mere. Hurtigheden er ikke til at tage fejl af og i takt med mere og mere erfaring, er han et godt bud på en mand, der kan lave internationale resultater.

Har det ikke fra fremmede

Han har det ikke fra helt fremmede, da både far og farfar selv har givet den gas på asfalten, og den unge mand fra vejle har familien i ryggen når han hamrer mod fronten af feltet. Det sker med tro på egne evner, men også med en ydmyghed og respekt for en hård sport, hvor det kræver meget at komme til tops.

Teamwork er et nøgleord

Derfor har Kevin Rossel stort fokus på, at der hersker en god tone på holdet, så alle trækker i samme retning, og teamwork er et nøgleord for ham. Motorsportens unge gentleman har temperament, når det er påkrævet, men også overblik og interesse for dem, der er involveret omkring ham.

Højdepunkter i karrieren

4

Lamborghini Super Trofeo Europe (PRO)

2021

1

danmarksmester

SUPER gt

2019 - Padborg (DK)

6

6. plads verdensmesterskabet

Karting kF

2014 - Essay (F)

3

Lamborghini Super Trofeo Europe (PRO)

2020

1

danmarksmester

KArting OK

2017 - Grindsted (DK)

3

3. plads tysk mesterskab

Karting kf

2014 - Oschersleben (D)

2

2. plads european series

GT4

2017 - Misano (I)

2

2. plads - world series karting Karting KF2

2011 - Portimao (P)

4

4. plads nordeuropæisk mesterskab Karting Kf3

2010

Vejen mod le mans

Talent forpligter, og der er ingen grund til at lægge skjul på de store ambitioner, som kendetegner Kevin Rossel Motorsport. Målet er at køre med i de største løb på de største baner, og er navnkundige Le Mans selvfølgelig ikke til at komme udenom.

Den rejse begyndte i gokart, men vejen dertil går i højere og højere grad via internationale løb, og de skal kombineres med fortsat at optræde foran et stort dansk publikum. Erfaringen og ikke mindst resultaterne fra begge scener er nøglen til at skabe større muligheder, og Kevin Rossel har en målsætning om at bygge på hvert eneste år.

KEVIN ROSSEL Motorsport

Copyright © Kevin Rossel Motorsport

Privatlivs- og cookiepolitik

Powered by brandadvisor.dk